Hvordan fungerer det?

Donér et beløb til Lovecast og bliv listet her på siden som tak. Ønsker du at donere et større beløb, kan du indbetale flere gange. Tryk på knappen “husk mig” så gemmer vi dine informationer, så du ikke behøver at taste dem ind igen. De største bidrag bliver naturligvis listet i toppen.

Hvorfor støtte os?

Vi arbejde benhårdt på at hjælpe mennesker med at udvikle parforholdet og med at sikre et bedre familieliv til gavn for børn, familie, individer og hele samfundet generelt. Du kan hjælpe os med at give et bidrag til vores arbejde. Som tak bliver du naturligvis listet på vores site.

Så det er bare med at komme i gang! 

Et billede af et hjerte der bliver indsamlet

Sådan bliver du listet

Når du har indbetalt beløbet vil du blive dirigeret videre til en formular, hvor du skal tilmelde dit website. Når det er gjort vil vi oprette dit website på listen over partnere – lettere bliver det ikke. Vi glæder os til at få dig igang.

 

Donér 275 kr. og bliv partner! 

Vi skal for god ordens skyld oplyse at donationerne IKKE er fradragsberretiget. Du kan læse meget mere om reglerne for fradrag på skats hjemmeside her.

Alle beløb er naturligvis en engangsbetaling – altså IKKE et abonnement.

Alle brancher og virksomheder er velkomne – ikke kun terapeuter. Vi modtager dig ikke bidrag fra racistiske, voldlige, ekstremistiske og pornografiske hjemmesider. Vi forbeholder os retten til at afvise hjemmesider, såfremt vi vurderer at indholdet kan være stødende. Herefter retunerer vi selvfølgelig donationen.

 

Begynd nu og bliv listed.

 

God fornøjelse!