Tilmeld din

virksomhed og støt vores arbejde

Her kan til tilmelde din virksomhed

Mere om tilmelding 

Når du beslutter dig for at din virksomhed skal støtte vores arbejde er vi naturligvis dybt taknemmelige. Som tak for støtten lister din virksomheds website her på siden. Det er vores måde at takke bidragsydere – uanset hvilken form dit bidrag har. Du kan vælge at bidrage til vores arbejde med at styrke familielivet og udbrede kendskabet til parterapi på flere forskellige måder. Du kan enten omtale os I et indlæg på din hjemmeside, lægge vores logo på dit website eller donere et valgfrit beløb. Når du har opfyldt disse krav, skal du udfylde denne kontakt formular.

Hvem kan tilmelde sig?

Som udgangspunkt kan alle “rigtige” virksomheder støtte Lovecastlisting og blive medlem her på sitet. Vi har en del medlemmer, som ikke nødvendigvis er terapeuter eller tilbyder terapeutiske ydelser, men som på en eller anden måde beslutter sig for at formålet er rigtigt og vigtigt.
For virksomheder der umiddelbart ikke er terapeuter, kræver vi en beskrivelse af hvordan den enkelte virksomhed mener projektet er relevant for dem og på hvilken måde man støtter op.

Hvem kan ikke blive medlem?

Vi ønsker ikke at have medlemmer som udelukkende er medlem for at opnå et link. Derfor vil sider som udelukkende beskæftiger sig med affiliate marketing eller tilsvarende blive afvist. Vi forbeholder os desuden retten til at afvise virksomheder som etisk eller moralsk ikke lever op til vores forventning og standarder.

Hav dine ting i orden og bliv hurtigere registreret som medlem

En vigtig ting for os er, at siden der tilmeldes indeholder kontaktoplysninger, adresse og CVR nummer. Desuden er det et krav, at vores logo er placeret på en side der umiddelbart kan findes på sitet – og ikke kun kan findes hvis man har den direkte sti. Det er ikke ok at placere logoet på sider som f.eks. Cookie- og privatlivspolitik sider.

Du finder vores logo i bunden af denne side 

Ja tak, Jeg vil gerne kontaktes og høre mere om mulighederne!

Vil du høre mere om mulighederne og de fordele du får ved et samarbejde. så udfyld denne formular – så kontakter vi dig snarest. 

Logo som du kan bruge på din hjemmeside

Her er logoet til lovecastlisting.dk 

Favicon - Lovecast listing