Parforholdet er en svær størrelse at have med at gøre! Det skyldes at parforhold har en tendens til at være det bedste og mest fantastiske i hele verden og samtidig også det der kan give os størst udfordringer, ulykke og udfordringer i livet. Det er nemlig sådan at alle parforhold kommer i kriser, modvind og udfordringer fra tid til anden og nogle overlever ikke. Sådan er det desværre.

Der er dog nogle ting der går igen når man kigger på de parforhold der rent faktisk holder på den lange bane – ja, for det er der rent faktisk en del der gør.

Undersøgelser har rent faktisk fastslået at mange af de par der bliver sammen i mange år, faktisk har mere til fælles end man umiddelbart skulle tro. Derfor kan man i mange tilfælde godt konkludere at parforholdet ikke handler så meget om at finde lige præcis den eneste ene eller “the one” som man bare fungerer godt med i år efter år – nej, det handler i langt højere grad om at tage hensyn, give hinanden plads og frihed og samtidig lære at være ok med de ting man ikke sætter pris på hos sin partner.

Vores formål er at hjælpe dig

Vores formål er at bidrage så godt vi kan til at booste parforholdet, give det nyt håb og energi og samtidig forsøge at give par de værktøjer der er nødvendige for at kunne arbejde i dybden med de udfordringer og konflikter, man typisk støder ind i et et parforhold.

Vi vil derfor kommer med et par anbefalinger til noget rigtig godt læsestof, som du og din partner måske kan få glæde af og bruge som inspiration til at kunne håndtere forskellige situationer.

3 gode Anbefalinger:

  1. En god artikel om parforhold og hvorfor det er vigtigt at gå i parterapi, så snart i registrere at jeres kommunikation ikke længere er præget af åbenhed og dybe samtaler. Du finder artiklen lige her.
  2. Her kommer en artikel med en masse inspiration til at håndtere utroskab i parforholdet. Utroskab opfattes af mange som et stort svigt og et tillidsbrud, der vil påvirke parforholdet så meget, at det kan blive nødvendigt at afslutte det. Men hvad kan du gøre for at komme videre? Det kan du læse meget mere om i denne artikel.
  3. Lær mere om dit parforhold og hvilke stadie dit parforhold. Du kan samtidig få viden og hvilke ting du skal være særligt opmærksom på, som ofte kan  blive udfordrende for forholdet. Lær mere om hvordan du passer på kærligheden lige her.

Mere om parforholdet og kærligheden

Det er virkelig vigtigt at fastslå at parforhold ikke altid er en dans på rosen eller foregår ligesom i en romantisk film fra Hollywood. Et parforhold er noget man skal passe på og pleje og løbende holde ved lige. Tænk på hinanden og hvordan du kan gøre dit parforhold bedre – det kan nemlig godt betale sig. I parterapi får I en god mulighed for at gøre noget ved de udfordringer I oplever, så netop I får mulighed for at finde et godt sted hvor I begge føler jeg elskede og på rette hylde.

Det var alt fra nu – god fornøjelse og held og lykke med parforholdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.